gototopgototop

Визија

Драги купувачи, 

Целта на ТИМ СОРС ДОО е да Ве снабди со квалитетни, техничко технолошки производи и услуги, со тенденција  да се задоволи побарувачката не само на големите потрошувачи, туку и на сите оние кои бараат  квалитетна  алтернатива по конкурентни цени.

Затоа можеме да кажеме, дека нашите производи се широко прифатени и препознатливи по квалитет, гаранција и оптимална презентација, се со цел да се задоволат различните потрошувачи.

Нашата цел не е само придобивање на нови купувачи, туку и зголемување на почитта и лојалноста на оние купувачи кои се веќе наши клиенти.

ТИМ СОРС ДОО е модерна, динамична компанија, каде што сите наши купувачи, како најзначаен сегмент од работењето,  ги третираме со исто внимание и респект.

 

Ви посакуваме многу успех во Вашиот бизнис,    

potpis