gototopgototop

Алуминиумски туби

Произведена од 99,7 % чист алуминиум, во комбинација со други репроматеријали од cертифицирани домашни и странски добавувачи, нашата алуминиуска туба овозможува одлична заштита на секој пастовиден производ.

Стандардната програма на алуминиумска амбалажа опфаќа алу туби со различни
карактеристики во зависност од барањата на купувачите
( размер, должина, навој, капаче ) за разни производи во
фармацевтската, хемиската, козметичката и
прехранбената индустрија.

Заради строгите барања од фармацевтската индустрија,
алу тубите за примена во истата, се изработуваат во услови на
чиста соба класа Д.